Спортивная дорожная вместительная сумка Sambag Vogue ПРИНТ "Abstract", 86004 90221711

Спортивная дорожная вместительная сумка Sambag Vogue ПРИНТ "Abstract", 86004

  • Новинка
  • -12%
  • Производитель: Sambag
  • Код товара: 86004-71
  • На складе
  • Спортивная дорожная вместительная сумка Sambag Vogue ПРИНТ "Abstract", 86004 - стильный и вместительный аксессуар, изгот..

ПриватБанк
Наложенный платеж

Новая Почта
Курьер (НП)

Обмен/возврат в течении 14 дней

Безупречное обслуживание

Спортивная дорожная вместительная сумка Sambag Vogue ПРИНТ "Abstract", 86004 - стильный и вместительный аксессуар, изготовленный из современной водоотталкивающей ткани с надежной и крепкой подкладкой. Большие спортивные дорожные сумки являются водостойкими и изготовлены из экологически чистых материалов. Незаменимы в путешествиях и в повседневной активной жизни. Купить сумку дорожную по цене от производителя можно в интернет-магазине Апельсин.

Сумка Sambag Vogue стане незамінним аксесуаром в твоєму гардеробі.
Неважливо куди ти зібралась - в спортзал чи у відрядження, вона стане в нагоді в будь-якому випадку

Характеристики:



Матеріал верха: Матеріал підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Тканина водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.





Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.





Фурнітура. Блискавки з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці.





Шлейки. Плечовий ремень з екошкіри, прикліплений за допомогою карабінів. Довжина регулюються за допомогою пластикового регулятора.


Функціональність. Ззовні спереду сумки дві кишені. Всередині сумки окреме одне відділення, в якому одна кишення на блискавці та одина відкрита кишеня. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці.


Розмір:45*26*20 см



Сумки доступні у кольорах.

Для більш детальної інформації звертайтесь за контактами, вказаними на сайті.

Основные
Материал Ткань
Высота, см 45
Глубина, см 20
Ширина 26
Тип изделия Украина

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!