Розмір:58х89 см, 3Д Картина з дерева, 78093 WALL10021S-2

Розмір:58х89 см, 3Д Картина з дерева, 78093

  • Виробник: 3D Picture
  • Модель: 78093-82
  • На складі
  • Розмір:58х89 см, 3Д Картина з дерева, 78093 - це оригінальне рішення для декорування спальні, вітальні, дитячої кімнати,..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Розмір:58х89 см, 3Д Картина з дерева, 78093 - це оригінальне рішення для декорування спальні, вітальні, дитячої кімнати, кухні. Стильне об'ємне панно з фанери на стіну є абсолютно безпечним для здоров'я дітей та дорослих. Картина виконана з натурального матеріалу та покрита гіпоалергенною фарбою на водній основі. Панно не менш добре підходить для інтер'єру кафе, кав'ярні, салона краси, офісу та інших заклдів. Інтер'єрні картини з дерева - ефектне рішення, що викликає WOW-ефект гостей, та стає популярнішим з кожним роком. Аксесуар достатньо тонкий, має товщину 4 мм. Кріпиться до стіни за допомогою клейкої стрічки або маленьких гвіздів, що йдуть в комплекті.

Різні картини з фанери легки у встановленні та не потребують спеціальних навичок. Оригінальна форма виробів приваблює увагу як дітей, так і дорослих. Об'ємні дерев'яны картини буквально притягують погляди гостей та вносять затишок у кымнату. Недорога ціна є ще одним суттєвим бонусом цього стильного декору. Купити 3D картини з дерева зі швидкою доставкою по Україні можна на нашому сайті Апельсин, де представлений широкий асортимент кращих товарів від виробника.

Виробник:Україна

Товщина:6 мм

Матеріал:Фанера

Комплектація:Панно, набір кріплень на вибір (клейка стрічка і маленькі гвізді)

Основні
Колір Чорний
Виробник Україна
Розмір 74х48 см
Матеріал Фанера
Товщина 6 мм
Комплектація Панно, набір кріплень на вибір (клейка стрічка і маленькі гвізді)
Тип виробу Об'ємна картина з дерева

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!