Картина на полотні 38х58 Різдвяний дворик b1-13

Картина на полотні 38х58 Різдвяний дворик

  • Виробник: MSG
  • Модель: 31479-35
  • Немає в наявності
  • Цікаві та незвичайні картини в інтернет-магазині Апельсин. Картина на полотні 38х58 Різдвяний дворик - це оригінальне рі..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Цікаві та незвичайні картини в інтернет-магазині Апельсин. Картина на полотні 38х58 Різдвяний дворик - це оригінальне рішення для інтер'єру спальні, кухні, кімнати, холу або вітальні. Цікаві та незвичайні картини мають продуманий до дрібниць дизайн. Придбати цікаві та незвичайні картини значить внести в обстановку свого будинку затишок, комфорт і гармонійну атмосферу.

Картина на полотні настінна - абсолютно безпечна для здоров'я людини. Вона не має неприємного запаху, так як виготовлена виключно із натуральних матеріалів. Цікаві та незвичайні картини чудово передають найменші півтони і відтінки, тому що на їхню поверхню нанесені високоякісні пігментні і екологічно чисті чорнила. 

У каталозі нашого інтернет-магазину Ви можете замовити цікаві та незвичайні картини з натуральним полотном, покритим захисним лаком та спеціальним підрамником з натурального дерева. Завдяки якісним матеріалом картина на полотні є стійкою до впливу ультрафіолетових променів і не вигорає на сонці з плином часу. Цікаві та незвичайні картини купити недорого за ціною від виробника в Києві, Харкові та інших містах України можна на нашому сайті. Ми здійснюємо швидку доставку в усі населені пункти країни.

Основні
Колір Сірий
Розміри картини до 1 метра
Тематичність Природа
Тип приміщення До спальні
Розмір 38х58 см
Матеріал Полотно, дерево
Країна виробник Україна
Тип виробу Картина на полотні

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!