Модульна картина на полотні Молоді маки p5_6

Модульна картина на полотні Молоді маки

  • Виробник: MSG
  • Модель: 31281-35
  • Немає в наявності
  • Модульна картина на полотні Молоді маки - це стильний штрих до Вашого інтер'єру спальні, вітальні, робочого кабінету, хо..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Модульна картина на полотні Молоді маки - це стильний штрих до Вашого інтер'єру спальні, вітальні, робочого кабінету, холу, кухні. Модульні картини складаються з декількох частин, об'єднаних загальним сюжетом, колірним рішенням, стилістикою. Принадність картини з декількох модулів полягає в тому, що вона ефектно виглядає на стіні, створює неповторний затишок в кімнаті та її частини можна повісити на необхідній відстані один від одного, щоб Ваш простір виглядав максимально стильно.

Модульна картина з картин має продуманий до дрібниць неповторний дизайн. Варто відзначити, що модульна картина виконана з екологічно чистих матеріалів - натурального полотна, покритого захисним лаком, підрамника з натурального дерева. Завдяки тому, що картина з декількох модулів надрукована пігментними еко чорнилами, вона позбавлена неприємного запаху та володіє стійкістю до дії ультрафіолетових променів - тобто, абсолютно не вигорає на сонці.

Наші покупці віддають перевагу модульним картинам, тому що вони абсолютно безпечні для здоров'я людей, не викликають алергічних реакцій, прості у догляді, довговічні, мають доступну ціну та якісні фото. Модульні картини купити в Києві, Харкові та інших містах України недорого можна в нашому інтернет-магазині Апельсин. Ми забезпечуємо швидку доставку товарів у всі населені пункти країни.

Основні
Колір Червоний
Розміри картини Понад 1 метр
Тип приміщення До вітальні
Розмір 75х105 см
Матеріал Полотно, дерево
Країна виробник Україна
Кількість модулів 5
Тип виробу Модульна картина
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Быстро оформили доставку, хотя заказывала на "вчера". Неплохое сочетание цены-качества. Дешевле чем в других магазинах.

Недоліки:

--

Покупала в подарок сестре. Сделала заказ прямо в последний день, на след надо было уже дарить. Мне пошли навстречу и отправили сразу же. Хороший и обходительный менеджер. Картину получала в целости и сохранности. Цвета отличные, как на фото.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!