25х25 см, Скляний настінний годинник, 77916 S-2502

25х25 см, Скляний настінний годинник, 77916

  • Виробник: Oktime
  • Модель: 77916-81
  • Немає в наявності
  • 25х25 см, Скляний настінний годинник, 77916 - це стильний та практичний аксесуар для декорування навколишнього простору...



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

25х25 см, Скляний настінний годинник, 77916 - це стильний та практичний аксесуар для декорування навколишнього простору. Кварцевий настінний годинник з тихим ходом виготовлений зі скла, механізм годинника - відкритий. Скляні часи на стіну для дому мають ефектний та продуманий дизайн, виглядають свіжо, оригінально та привабливо.Гарантія на механізм складає 12 місяців з дати покупки. Циферблат аксесуару виконаний у повноколірному фотодруці. Відтінки та півтони відмінно передаються, створюючи унікальний чарівний дизайн.

Товщина скла - 4 мм. Товар упаковується у пінопласт та картон для безпечного транспортування. Красивий годинник на стіну з плаваючою стрілкою має яскраву передачу кольорів, яка наноситься на професійному обладнанні екологічно чистими чорнилами без запаху. Картинка, нанесена на скло, не витирається і не вигоряє, завдяки захисній плівці. Краї годинника для дому оброблені гладко, без сколів, мають естетичний зовнішній вигляд. Ціна настінних годинників є недорогою та доступною кожному покупцю, тому що ми працюємо напряму з українським виробником. У каталозі інтернет-магазину Апельсин Ви можете купити скляні настінні годинники, які ідеально впишуться в дизайн вітальні, кухні, дитячої кімнати, спальні зі швидкою доставкою в Київ, Харків, Дніпро, Одесу, Львів, Рівне та інші міста України.

Матеріал:Скло

Розмір:25х25 см

Годинниковий механізм:Кварцовий з плавним ходом

Елемент живлення:Пальчикова батарейка типу АА

Гарантія:12 місяців

Основні
Годинниковий механізм Кварцовий з плавним ходом
Елемент живлення Пальчикова батарейка типу АА
Циферблат Повноколірний фотодрук
Виробник Україна
Розмір 25х25 см
Матеріал Скло
Гарантія 12 місяців
Тип виробу Настінний годинник

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!