25х35 см, Скляний настінний годинник, 77929 hw-253556

25х35 см, Скляний настінний годинник, 77929

  • Виробник: Oktime
  • Модель: 77929-81
  • Немає в наявності
  • 25х35 см, Скляний настінний годинник, 77929 - це стильний та практичний аксесуар для декорування навколишнього простору...



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

25х35 см, Скляний настінний годинник, 77929 - це стильний та практичний аксесуар для декорування навколишнього простору. Кварцевий настінний годинник з тихим ходом виготовлений зі скла, механізм годинника - відкритий. Скляні часи на стіну для дому мають ефектний та продуманий дизайн, виглядають свіжо, оригінально та привабливо.Гарантія на механізм складає 12 місяців з дати покупки. Циферблат аксесуару виконаний у повноколірному фотодруці. Відтінки та півтони відмінно передаються, створюючи унікальний чарівний дизайн.

Товщина скла - 4 мм. Товар упаковується у пінопласт та картон для безпечного транспортування. Красивий годинник на стіну з плаваючою стрілкою має яскраву передачу кольорів, яка наноситься на професійному обладнанні екологічно чистими чорнилами без запаху. Картинка, нанесена на скло, не витирається і не вигоряє, завдяки захисній плівці. Краї годинника для дому оброблені гладко, без сколів, мають естетичний зовнішній вигляд. Ціна настінних годинників є недорогою та доступною кожному покупцю, тому що ми працюємо напряму з українським виробником. У каталозі інтернет-магазину Апельсин Ви можете купити скляні настінні годинники, які ідеально впишуться в дизайн вітальні, кухні, дитячої кімнати, спальні зі швидкою доставкою в Київ, Харків, Дніпро, Одесу, Львів, Рівне та інші міста України.

Матеріал:Скло

Розмір:25х35 см

Годинниковий механізм:Кварцовий з плавним ходом

Елемент живлення:Пальчикова батарейка типу АА

Гарантія:12 місяців

Основні
Годинниковий механізм Кварцовий з плавним ходом
Елемент живлення Пальчикова батарейка типу АА
Циферблат Повноколірний фотодрук
Виробник Україна
Розмір 25х35 см
Матеріал Скло
Гарантія 12 місяців
Тип виробу Настінний годинник
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Дуже файний годинник. В реальності чудово виглядає. Запакували найдійно. Дякую.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!