Сумка Beverly із зовнішніми кишенями, 2305 beverly-pu-black

Сумка Beverly із зовнішніми кишенями, 2305

  • Хіт продажу
  • Виробник: Poolparty
  • Модель: 70791-11
  • Немає в наявності
  • Одно отделение, наружные и внутренние карманы, застежка "молния"Размеры: ширина канта 33 см, ширина дна 30 см, высота 35..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Одно отделение, наружные и внутренние карманы, застежка "молния"

Размеры: ширина канта 33 см, ширина дна 30 см, высота 35 см, толщина 10 см, высота с ручками 58 см Производитель POOLPARTY (Украина)

Сумка Beverly із зовнішніми кишенями, 2305 - це стильне рішення, яке чудово доповнить повсякденний та діловий образ упевненої в собі жінки. Сумка виготовлена з якісної шкіри, що зручна в носінні та ергономічна. Купити сумки шкіряні українських виробників шкіра за кращою ціною Ви зможете в інтернет-магазині Апельсин. Шкіряна сумка відрізняється високою якістю, підвищеною зносостійкістю і продуманим до дрібниць дизайном, що дозволяє помістити все, необхідне для активної дівчині. Швидка доставка по всій Україні та ввічливе обслуговування - візитна картка інтернет-магазину Апельсин. Ви можете купити шкіряні сумки на нашому сайті, які гарантовано прослужать Вам довгий час.

Основні
Верхній матеріал Екошкіра
Колір Чорний
Матеріал підкладки поліестер
Розмір сумки Середній
Застібка Блискавка
Тип виробу Жіноча сумка
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Купувала в цьому інтернет-магазині сумку за порадою подруги. У вас дуже великий вибір товарів і ціни хороші. Ця модель сподобалась практичністю і універсальністю... І на роботу з нею ходжу і за покупками. Дуже якісний шкірозаміник... Думаю що прослужить довго...

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!