Сумка-планшет POOLPARTY в горох, 62028, 62028 pool-59-black-dots

Сумка-планшет POOLPARTY в горох, 62028, 62028

  • Виробник: Poolparty
  • Модель: 62028-11
  • Немає в наявності
  • Одне відділення, зовнішня кишеня на блискавці, внутрішня кишеня. Розміри: 24х26см, Довжина ременя 140см (регулюється). В..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Одне відділення, зовнішня кишеня на блискавці, внутрішня кишеня. Розміри: 24х26см, Довжина ременя 140см (регулюється). Виробник POOLPARTY (Україна)

Сумка-планшет POOLPARTY в горох, 62028 – це стильний і практичний тренд, який ось вже кілька років залишається на піку своєї актуальності. Прошиті або болоневі сумки виготовляються на основі сучасних інноваційних матеріалів. Болонья – це особлива зносостійка тканина, що не промокає. На неї відмінно наносяться дивовижні та незвичайні принти і малюнки, яких Ви не знайдете на інших сумках. Дуті сумки більш легкі, зручні, практичні і, що важливо, доступні в ціні для кожної дівчини, так як матеріал «болонья» легко піддається обробці при мінімальних витратах на виробництво.

Такі сумки – ідеальний варіант для осінньої, весняної та зимової погоди. Вони абсолютно не пропускають вологу, а їхні принти не стираються навіть після тривалого періоду часу. Прошита сумка довговічна і міцна, вона не протирається і не вигоряє. Купуючи її, Ви можете бути впевнені, що вона не зноситься навіть за кілька сезонів.

Стильна стьобана сумка через плече – це ще й привабливий спосіб продемонструвати свою яскраву індивідуальність. Сумка на синтепоні з підкладкою з поліестеру. Практична і зручна форма сумки дозволить помістити в неї все необхідне. Можна не боятися, що в такій сумці може що-небудь промокнути навіть в сильний дощ або сніг. Адже вона абсолютно водонепроникна. Сумочку можна носити як в руках так і через плече. Сумка прошита купити дешево Ви зможете в інтернет-магазині модних аксесуарів Апельсин.

Основні
Верхній матеріал Болонья на синтепоне
Колір Черный
Матеріал підкладки Полиэстер
Матеріал Болонья
Тип виробу Женская сумка
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Задоволена покупкою та обслуговуванням. Дитина дуже довольна сумочкою, така яскрава, гарна. Дешева і що важливо не протирається.. Прали кілька раз і досі як нова. Дякую!

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!