5000 mAh Повербанк українського виробництва Powerbank з принтом Like Ukraine az-44103

5000 mAh Повербанк українського виробництва Powerbank з принтом Like Ukraine

  • Новинка
  • -54%
  • Виробник: Ziz
  • Модель: 80288-77
  • На складі
  • 5000 mAh Повербанк українського виробництва Powerbank з принтом Like Ukraine - це стильний, компактний аксесуар, який пі..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

5000 mAh Повербанк українського виробництва Powerbank з принтом Like Ukraine - це стильний, компактний аксесуар, який підійде для зарядки всіх гаджетів Apple і Android. Вихідні інтерфейси-micro USB, USB Type-C, Lightning дозволять вам підтримувати необхідний рівень заряду вашого телефону, смарт-годинника, браслета, електронних сигарет або планшета. Павербанк з принтом відрізняється компактністю, має зручний індикатор заряду з картинкою, підтримує функцію швидкої зарядки 2.0, 2.1. Пауербанк має один вбудований провід з універсальним роз'ємом два в одному micro USB / 8-pin Apple Lightning. Другий - з роз'ємом Type-C.

Оригінальні та незвичайні пауербанки українського виробника ZIZ допоможуть вам завжди залишатися на зв'язку, де б ви не знаходилися. Це найкращі подарунки на День Народження, Новий рік і будь-яку іншу пам'ятну дату. Цікавий малюнок підніме настрій і підкреслить вашу індивідуальність. Шукаєте потужний power bank для айфона або андроїд? Тоді хороші недорогі повербанки ZIZ саме те, що вам потрібно. Вони ідеально підходять для телефону будь-якої моделі. Акссесуар має універсальний провід 2 в 1. Що ж це означає? Ви один і той же адаптер вставляєте і в айфон і в андроїд на мікро юзб. Дуже зручно і всім підходить. А після використання також продумано ховається в корпус павербанка. Купити повербанки за ціною від виробника в Україні зі швидкою доставкою можна в інтернет-магазині Апельсин. У нас ви можете замовити моделі як маленькі (міні) з ємністю 5000 mAh, так і середні і потужні, з 10000 mAh і 20000mAh недорого.


Вхідні інтерфейси:  Micro-USB

Вихідні інтерфейси:  Lightning, Micro-USB, USB Type C

Індикація:   з індикатором рівня заряду

Призначення:  для планшетів, для смарт-годинників і браслетів, для телефонів, для електронних сигарет

Одночасно заряджаються пристроїв:  3

Особливості:   швидка зарядка батареї, з картинкою

Перехідники в комплекті:  Apple lightning, USB Type-C, microUSB

Тип батареї:  літій-полімерні (Li-pol)

Функції зарядки:  QC швидка зарядка 2.0, QC швидка зарядка 2.1

Країна виробник товару:  Україна

Основні
Виробник Україна
Матеріал Пластик, Li-polymer
Особливості виробу Швидка зарядка батареї, з картинкою
Тип виробу Powerbank

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!