80х125 см, 80525 Красива модульна картина на холсті на стіну MK50219

80х125 см, 80525 Красива модульна картина на холсті на стіну

  • Новинка
  • Виробник: Decor
  • Модель: 80525-65
  • На складі
  • 80х125 см, 80525 Красива модульна картина на холсті на стіну - це стильний і оригінальний штрих, який стане справжньою р..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

80х125 см, 80525 Красива модульна картина на холсті на стіну - це стильний і оригінальний штрих, який стане справжньою родзинкою Вашого інтер'єру. Модульні картини на полотні представляють собою кілька картин, об'єднаних загальним дизайнерським рішенням, стилем, сюжетом, кольоровою гамою. Матеріали картини натуральні - полотно, дерево, і є безпечними для здоров'я людини. Красива модульна картина на полотні - відмінний подарунок на День народження, ювілей, Новий рік, 8 березня і будь-яку іншу пам'ятну дату.


Переваги красивих збірних модульних картин:

  • Натуральні матеріали. Картини з декількох картин виготовлені з полотна і екологічно чистих чорнил на водній основі. Підрамник, виконаний з натурального дерева. Вони гіпоалергенні, на довгі роки зберігають свою яскравість і насиченість.

  • Недорогі і доступні ціни. На нашому сайті Апельсин Ви можете купити збірні картини на полотні з кращим співвідношенням вартості та якості, які порадують Вас високою якістю друку і насиченим оригінальним малюнком.

  • Широкий вибір модульних картин на стіну на будь-який смак. Наші фото каталоги пропонують Вашій увазі ефектні складові картини настінні на різноманітні тематики: природну, квіткову, архітектурну, дитячу та інші. Згідно з відгуками наших покупців, найбільшим попитом користуються картини з частин із красивими морськими та лісовими пейзажами, викликають захоплення зображення з вечірнім мегаполісом, заходами і світанками.

  • Акції, розпродажі, знижки. В інтернет-магазині Апельсин часто пропонуються вигідні знижки та акційні програми, влаштовуються розпродажі, завдяки яким Ви можете придбати наші товари ще дешевше. Купити модульну картину на стіну недорого і за кращою ціною можна прямо зараз, оформивши покупку на нашому сайті.
Основні
Виробник Україна
Матеріал Полотно, дерево
Висота (см) 80
Ширина 125 см
Тип виробу Модульна картина

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!