Красива кімнатна модульна картина на полотні Poppy AMD 012, 96х70 см 08022-10

Красива кімнатна модульна картина на полотні Poppy AMD 012, 96х70 см

  • Виробник: YS-ART
  • Модель: 63529-66
  • Немає в наявності
  • Красива кімнатна модульна картина на полотні Poppy AMD 012, 96х70 см - це стильний і оригінальний штрих, який стане спра..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Красива кімнатна модульна картина на полотні Poppy AMD 012, 96х70 см - це стильний і оригінальний штрих, який стане справжньою родзинкою Вашого інтер'єру. Модульні картини на полотні представляють собою кілька картин, об'єднаних загальним дизайнерським рішенням, стилем, сюжетом, кольоровою гамою. Матеріали картини натуральні - полотно, дерево, і є безпечними для здоров'я людини. Красива модульна картина на полотні - відмінний подарунок на День народження, ювілей, Новий рік, 8 березня і будь-яку іншу пам'ятну дату.


Переваги красивих збірних модульних картин:

  • Натуральні матеріали. Картини з декількох картин виготовлені з полотна і екологічно чистих чорнил на водній основі. Підрамник, виконаний з натурального дерева. Вони гіпоалергенні, на довгі роки зберігають свою яскравість і насиченість.

  • Захист від механічних пошкоджень. Стильна модульна картина на полотні покрита акриловим лаком, що захищає її від механічних пошкоджень і впливу часу.

  • Недорогі і доступні ціни. На нашому сайті Апельсин Ви можете купити збірні картини на полотні з кращим співвідношенням вартості та якості, які порадують Вас високою якістю друку і насиченим оригінальним малюнком.

  • Широкий вибір модульних картин на стіну на будь-який смак. Наші фото каталоги пропонують Вашій увазі ефектні складові картини настінні на різноманітні тематики: природну, квіткову, архітектурну, дитячу та інші. Згідно з відгуками наших покупців, найбільшим попитом користуються картини з частин із красивими морськими та лісовими пейзажами, викликають захоплення зображення з вечірнім мегаполісом, заходами і світанками.

  • Акції, розпродажі, знижки. В інтернет-магазині Апельсин часто пропонуються вигідні знижки та акційні програми, влаштовуються розпродажі, завдяки яким Ви можете придбати наші товари ще дешевше. Купити модульну картину на стіну недорого і за кращою ціною можна прямо зараз, оформивши покупку на нашому сайті.
Основні
Колір Зелений
Розміри картини До 1 метра
Тип приміщення До спальні
Розмір 96х70 см
Матеріал Полотно, дерево
Країна виробник Україна
Кількість модулів 3
Тип виробу Модульна картина

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!