Квітучі гілки у вазі, 50х156 см 12-0578

Квітучі гілки у вазі, 50х156 см

  • Виробник: Территория Идей
  • Модель: 38598-43
  • Немає в наявності
  • Загальний розмір композиції висота / ширина: 50х156 см. Розміри модулів картини:зліва направо1 модуль2 модуль3 модульш..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Загальний розмір композиції висота / ширина: 50х156 см. Розміри модулів картини:
зліва направо1 модуль2 модуль3 модуль
ширина50 см50 см50 см
висота50 см50 см50 см
Купити картину Київ в інтернет-магазині Апельсин. Модульна картина чорно-біла Квітучі гілки у вазі - це стильне та ефектне рішення в спальню, кімнату, офіс, вітальню, хол або кухню. Гармонійні колірні поєднання народжують елегантний, харизматичний та ексклюзивний дизайн, який чудово прикрасить Ваш будинок. Купити модульну картину на полотні в інтернет-магазині Апельсин означає придбати стильний декор, який допоможе вигідно розставити акценти в інтер'єрі, додасть йому яскравості та неординарності. Картина з модулів надрукована якісними фарбами, доповнена дерев'яним підрамником і покрита акриловим лаком. Недорогі модульні картини, які Ви знайдете на нашому сайті Апельсин - це ефектний завершальний штрих для Вашого інтер'єру. Вони складаються із декількох частин, об'єднаних загальним сюжетом, колірною палітрою або стилістикою. Якщо у Вашій кімнаті недостатньо затишку, порожні "голі" стіни та мінімальна кількість меблів, то її необхідно урізноманітнити модульною картиною. Насичені відтінки та продуманий до найдрібніших деталей дизайн картини подарує чарівний затишок і тепло домашнього вогнища обстановці Вашого будинку. Де купити модульну картину? У каталозі нашого інтернет-магазину Вас чекають кращі моделі декору за найвигіднішими цінами. Згідно відгукам, наші покупці люблять купувати модульні картини, тому що вони нескладні у догляді, довговічні та мають доступні ціни. Ми забезпечуємо швидку доставку товарів у Київ, Дніпро, Чернігів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Одесу та інші міста України.
Основні
Колір Чорний
Тип приміщення До вітальні
Розмір 50х156 см
Матеріал Полотно, дерево
Країна виробник Україна
Кількість модулів 3
Тип виробу Модульна картина
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

На сайте заказала эту картину, перезвонили сразу, менеджер проконсультировал по всем интересующим меня вопросам. Мой заказ был отправлен уже на следующий день заказа. Получила картину, посылка упакована была надёжно. Рисунком тоже осталась довольна.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!