Міні-рюкзак чоловічий на одну шлею, 86353 FA-0904-4lx

Міні-рюкзак чоловічий на одну шлею, 86353

  • Новинка
  • -20%
  • Виробник: 7bags
  • Модель: 86353-87
  • На складі
  • Міні-рюкзак чоловічий на одну шлею, 86353 - це стильний і практичний аксесуар, який стане вашим універсальним помічником..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Міні-рюкзак чоловічий на одну шлею, 86353 - це стильний і практичний аксесуар, який стане вашим універсальним помічником. Модні шкіряні рюкзаки українського виробництва міські є досить зручними у повсякденному використанні. Вони не сковують рухів, є відмінним супутником активних і цілеспрямованих людей. Зносостійкий матеріал забезпечує довгі роки використання виробу. Купити рюкзак Київ недорого і за ціною від виробника можна в інтернет-магазині Апельсин. 

Міні-рюкзак чоловічий на одну шлею GC-0904-3md TARWA, з натуральної телячої шкіри. Практична модель для щоденного використання, або для поїздок, щоб важливі документи і гроші були під рукою. Вміщує документи формату А5. Виріб має одне відділення, з міцним тканинним підкладів, застібається за допомогою металевої блискавки. Всередині є виразний кишеню на блискавці для документів або інших дрібних речей. Лицьову сторону рюкзака вигідно доповнює об'ємний кишеню на блискавки, а на ньому розташовується ще один маленький виразний горизонтальний. На задній стороні сумки також є виразний кишеню. Аксесуар оснащений шкіряною шлеєю з текстильної основою, що запобіжить її деформацію. Ремінь регулюється по довжині і перестегівается на право /ліво, завдяки чому, Ви зможете підібрати оптимальне положення на плечі.



Важливо! Реальний колір виробу може дещо відрізнятися від виробу на фото, що залежить від налаштувать вашого пристрою.

Якщо ваш виріб із кінської шкіри crazy horse:
Кінська шкіра (crazy horse) - груба, матова, товста шкіра, що тримає форму на невеликих та середніх виробах. Має вінтажний ефект (ефект стареної шкіри), що нагадує наявність подряпин та потертостей - це не є дефектом. Перший час використання може залишати сліди на світлому одязі, що не є браком та швидко минає, "затираючись".
Основні
Виробник Україна
Застібка Блискавка
Розмір 18.5х25.5х5 см
Матеріал Натуральна шкіра
Тип виробу Рюкзак

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!