Чоловіча шкіряна сумка-месенджер чорна. 86387, 86387 FGA-7157-3md

Чоловіча шкіряна сумка-месенджер чорна. 86387, 86387

  • Новинка
  • -20%
  • Виробник: 7bags
  • Модель: 86387-87
  • На складі
  • Чоловіча шкіряна сумка-месенджер чорна. 86387, 86387 - це елегантний та практичний чоловічий аксесуар на кожен день. Про..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Чоловіча шкіряна сумка-месенджер чорна. 86387, 86387 - це елегантний та практичний чоловічий аксесуар на кожен день. Продуманий до дрібниць дизайн робить шкіряні чоловчі сумки через плече українського виробництва ідеальним рішенням для повсякденного образу. Чоловіча шкіряна сумка для міста виконана з натуральної шкіри високої якості. Купити стильну чоловічу сумку шкіра за ціною від виробника в Україні недорого можна в інтернет-магазині Апельсин.

Чоловіча шкіряна сумка-месенджер з клапаном, з натуральної телячої шкіри FGA-7157-3md, від українського бренду TARWA. Може вміщувати планшет, блокнот, формат А5. Виріб має одне відділення, що застібається на блискавку і шкіряний клапан, з ремінцем і магнітної кнопкою. Усередині сумки є два тканинних відкритих кишені для телефону і документів, і ще один виразний кишеню на блискавки. На задній стороні вироби кишеню з блискавкою. На лицьовій стороні аксесуара розташовується плоский кишеню, на всю поверхню сумки, прикриваються клапаном. Мессенджер оснащений шкіряним, незнімним, що регулюється по довжині ремінцем для зручної шкарпетки на плечі. Усередині вироби якісний зносостійкий тканинний подклад.

Лаконічний дизайн, практичність і високоякісні матеріали - кращі рішення від українського виробника TARWA!
Основні
Виробник Україна
Застібка Клапан (flap), магніт, Блискавка
Розмір 23х25.5х5.5
Матеріал Натуральна шкіра
Тип виробу Сумка

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!