Сумка для ноутбука Sambag Leoma чорна 17000011

Сумка для ноутбука Sambag Leoma чорна

  • Новинка
  • Виробник: Sambag
  • Модель: 85958-71
  • На складі
  • Сумка для ноутбука Sambag Leoma чорна - це стильний і практичний аксесуар для вашого ноутбука, який стане вашим універса..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Сумка для ноутбука Sambag Leoma чорна - це стильний і практичний аксесуар для вашого ноутбука, який стане вашим універсальним помічником. Стильні сумки та чохли для ноутбука з еко шкіри є досить зручними у повсякденному використанні. Вони не сковують рухів, є відмінним супутником активних і цілеспрямованих людей. Зносостійкий матеріал забезпечує довгі роки використання виробу. Купити сумку на ноут недорого та за ціною виробника можна в інтернет-магазині Апельсин.

Сумка Sambag стане незамінним аксесуаром в твоєму гардеробі.
Неважливо куди ти зібралась - на прогулянку чи у відрядження, вона стане в нагоді у будь-якому випадку!

Характеристики:



Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.





Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.





Фурнітура. Металева блискавка. Основне відділення на блискавці.





Шлейки. Дві короткі ручки та плечовий ремінь з екошкіри, який прикріплений за допомогою карабінів. Довжина регулюються за допомогою металевого регулятора.


Функціоналість. Всередині сумки два окремих відділення, які розділені кишенею на блискавці. Також є дві кишені - одина на блискавці та одна відккрита. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці.


Розмір: 28*32*11 см



Сумки доступні у всіх кольорах.

Для більш детальної інформації звертайтесь за контактами, вказаними на сайті.
Основні
Матеріал Екошкіра
Висота, см 28
Глибина, см 11
Ширина 32
Тип виробу Україна

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!