Поясна сумка шкіряна бананка чорна, 86315 FA-8137-4lx

Поясна сумка шкіряна бананка чорна, 86315

  • Новинка
  • -20%
  • Виробник: 7bags
  • Модель: 86315-87
  • На складі
  • Поясна сумка шкіряна бананка чорна, 86315 - це стильне та практичне рішення на кожен день. Шкіряна поясна сумка бананка ..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Поясна сумка шкіряна бананка чорна, 86315 - це стильне та практичне рішення на кожен день. Шкіряна поясна сумка бананка має безсумнівні переваги порівняно з іншими типами сумок. Купити сумку на пояс варто тим, хто цінує комфорт і елегантні мінімалістичні рішення.

Напоясна сумка GA-8137-4lx українського бренду TARWA виготовлена з натуральної телячої шкіри. Зручна модель на кожен день і для поїздок. Якісний аксесуар для зберігання цінних предметів, таких як телефон, портмоне, особисті документи, ключі та багато іншого. Виріб має одне основне відділення на блискавці, з врізним кишенею на блискавці всередині. На лицьовій стороні розташовується об'ємний кишеню з блискавкою, а також виразний плоский на блискавки. На задній стороні сумочки є ще один виразний кишеню. Аксесуар оснащений повністю шкіряним ремінцем з текстильної основою, що запобігає розтягнення ременя. Застібка-фастекс металевий.
Основні
Виробник Україна
Застібка Блискавка, защолка (фастекс)
Розмір 26х16х3 см
Матеріал Натуральна шкіра
Тип виробу Банагка

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!