Шкіряний ремінь коричневий ширина 38мм, 86290, 86290 A14077-05

Шкіряний ремінь коричневий ширина 38мм, 86290, 86290

  • Новинка
  • -20%
  • Виробник: 7bags
  • Модель: 86290-87
  • На складі
  • Шкіряний ремінь коричневий ширина 38мм, 86290, 86290 - це універсальний аксесуар, який ідеально підходить як для брюк, ш..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Шкіряний ремінь коричневий ширина 38мм, 86290, 86290 - це універсальний аксесуар, який ідеально підходить як для брюк, штанів, так і для джинсів. Стильний класичний стиль робить цей аксесуар ідеальним доповненням повсякденного образу. Ремені з натуральної шкіри стануть елегантним рішенням як для молодих хлопців, так і для зрілих чоловіків. Виконані зі зносостійкої натуральної шкіри, вони прослужать вам довго і надійно. В інтернет-магазині Апельсин ви можете вибрати та купити як класичні ремені з натуральної шкіри, так і прикольні чоловічі і жіночі з оригінальними принтами, надихаючими картинками і символами. Це відмінний варіант для подарунка хлопцю, чоловікові або другу.

Шкіряний ремінь для штанів та джинс TARWA A14077-05 ширина 38мм. Полотно - шкіра виробництва Італія, шириною 38мм, зроблено в Україні. Металева пряжка

Поставляється у фірмовому впакуванні - тубус TARWA



Важливо! Реальний колір виробу може дещо відрізнятися від виробу на фото, що залежить від налаштувать вашого пристрою.

Якщо ваш виріб із кінської шкіри crazy horse:
Кінська шкіра (crazy horse) - груба, матова, товста шкіра, що тримає форму на невеликих та середніх виробах. Має вінтажний ефект (ефект стареної шкіри), що нагадує наявність подряпин та потертостей - це не є дефектом. Перший час використання може залишати сліди на світлому одязі, що не є браком та швидко минає, "затираючись".
Основні
Виробник Україна
Матеріал Натуральна шкіра
Тип виробу Ремінь

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!