Модульна Картина Чорним по білому mk 0282

Модульна Картина Чорним по білому

  • Модель: 44865-51
  • Немає в наявності
  • «Чорним по білому» - купити в Інтернет-магазині «Картини в Україні». Ціна на виготовлення модульної картини «Чорним по б..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

«Чорним по білому» - купити в Інтернет-магазині «Картини в Україні». Ціна на виготовлення модульної картини «Чорним по білому» - від 900 грн.

Доступні розміри модульної картини:

  • 80x80 см (розміри частин - 36х34см + 40х38см + 40х38см + 36х34см);
  • 120x120 см (розміри частин - 54х51см + 60х57см + 60х57см + 54х51см);
  • 160x160 см (розміри частин - 72х68см + 80х76см + 80х76см + 72х68см);
  • або будь-який інший розмір під замовлення.

Доставка по Україні - від двох днів.

Модульна Картина Чорним по білому - це оригінальний і незвичайний подарунок, який прикрасить інтер'єр Вашої квартири або будинку. Модульна картина має модний сучасний дизайн, чудово гармонує зі стилями в інтер'єрі типу лофт, модерн, мінімалізм, хай-тек. Яскраве і насичене зображення забезпечується завдяки використанню високоякісних пігментованих чорнила. Ціни модульних картин на нашому сайті - найнижча і демократична, адже ми працюємо безпосередньо з їх українськими виробниками. Замовити модульні картини недорого з швидкою доставкою в Київ, Харків, Черкаси, Чернігів, Запоріжжя, Бердянськ та інші міста України Ви можете на нашому сайті. Картина з модулів - ідеальне рішення для декорування простору, вона створює відчуття комфорту і затишну атмосферу родинного тепла. Відгуки наших клієнтів говорять про те, що картини відрізняються неймовірною насиченістю і яскравістю колірних поєднань, легкі в догляді і не вигоряють в променях сонця. Купити складову картину на нашому сайті досить просто! Для цього Вам необхідно лише оформити вподобаний товар через Корзину або зателефонувати нам за вказаними в контактах номерами.

Основні
Колір Чорний
Розміри картини До 1 метра
Тип приміщення До коридору
Розмір 80x80 см
Матеріал Полотно, дерево
Країна виробник Україна
Кількість модулів 4
Тип виробу Модульна картина

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!