Чоловічий шкіряний кошелек гаманець, 76506 КУ-ШК-3

Чоловічий шкіряний кошелек гаманець, 76506

  • Виробник: Lavoks
  • Модель: 76506-79
  • Немає в наявності
  • Чоловічий шкіряний кошелек гаманець, 76506 - стильний та продуманий до дрібниць аксесуар, який підкреслить статусність ч..



ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Чоловічий шкіряний кошелек гаманець, 76506 - стильний та продуманий до дрібниць аксесуар, який підкреслить статусність чоловіка, хлопця. Компактний чоловічий кошелек гаманець шкіра достатньо тонкий, не займає багато місця та дозволяє тримати гроші завжди під рукою.

Чоловічий гаманець з натуральної шкіри - це елегантний мінімалізм, модний дизайн та функціональність. Він виготовлений з якісної натуральної шкіри, доповнений елегантним логотипом виробника. Фурнітура європейської якості - надійна та стильно доповнює дизайн гаманця для чоловіків. Аксесуар якісно прошитий та дарує задоволення від користування.

Кошелек чоловічий шкіряний - універсальний аксесуар, який оцінить кожен чоловік. Це відмінний подарунок на День народження, Новий рік та будь-яку іншу пам'ятну дату. Його відрізняє висока якість, доступна ціна та продуманий модний дизайн. Купити зручні шкіряні чоловічі гаманці кошельки українського виробництва за кращою ціною від виробника можна в каталозі інтернет-магазину Апельсин. Ми відправляємо товари в Київ, Харків, Львів, Одесу, Дніпро, Рівне, Івано-Франківськ та інші міста України.

Основні
Розмір гаманця Великий
Застібка Кнопка
Розмір 19,5х10 см
Матеріал Натуральна шкіра
Країна виробник Україна
Тип виробу Чоловічий гаманець

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!