Постер плакат для інтер'єру декоративний на полотні 51х34 Постер, 83844 2art_195_M

Постер плакат для інтер'єру декоративний на полотні 51х34 Постер, 83844

  • Модель: 83844-85
  • На складі
  • Постер плакат для інтер'єру декоративний на полотні 51х34 Постер - це ефектний та оригінальний подарунок для вашого інте..

ПриватБанк
Накладений платіж

Нова Пошта
Кур'єр (НП)

Обмін/повернення протягом 14 днів

Якісне обслуговування

Постер плакат для інтер'єру декоративний на полотні 51х34 Постер - це ефектний та оригінальний подарунок для вашого інтер'єру. Постери та плакати для стін декоративні на полотні стильно доповнить дизайн кухні, спальні, коридору, вітальні, офісу, кав'ярні, кафе, ресторану. Матеріали постерів натуральні - полотно, дерево і є безпечними для здоров'я людини. Постер для стін красивий декоративний – чудовий подарунок на День народження, ювілей, Новий рік, 8 березня та будь-яку іншу пам'ятну дату. 

Рекомендації: 

Постери забороняється вішати у місцях із підвищеною вологістю або поруч із джерелами тепла. Не використовуйте хімічні засоби для очищення відбитків на полотні.

 
Переваги красивих інтер'єрних фото картин на стіну:

  • Недорогі та доступні ціни. На нашому сайті Апельсин Ви можете купити постери плакати на полотні з найкращим співвідношенням вартості та якості, які порадують Вас високою якістю друку та насиченим оригінальним малюнком.

  • Широкий вибір модних картин на стіну на будь-який смак. Наші фото каталоги пропонують до Вашої уваги ефектні постери дизайнерські настінні на різноманітні тематики: природну, квіткову, архітектурну, дитячу та інші. Згідно з відгуками наших покупців, найбільший попит мають картини настінні з красивими морськими та лісовими пейзажами, викликають захоплення зображення з вечірнім мегаполісом, заходами сонця і світанками. Купити постери та плакати дизайнерські декоративні для стін від українського виробника за кращою ціною можна в інтернет-магазині Апельсин зі швидкою доставкою в Київ, Львів, Харків, Одесу, Івано-Франківськ та інші міста України.

Увага! Відтінок товару може відрізнятись від представленого на фото, залежно від налаштувань вашого екрану та умов освітлення.

Виробництво: Україна

Складання: 100% ручна робота; натяжка: Галерейна, бічні сторони картини зафарбовані

Фарба: Пігментна, на водній основі, інтер'єрна

Тканина: Полотно щільністю 320 гр/м2; підрамник: Хвойна порода, сосна

Основні
Виробник Україна
Форма Прямокутна
Розмір 51х34 см
Матеріал Полотно, дерево
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Гарний плакат і ціна приємна))) Швидко доставили, дякую!

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!